tisdag 1 december 2009

Palten är dumheternas moder


Av palten fick jag superhjältekrafter som gav mig ork att sy klart det andra kuddfodralet. Dum idé. Maken till skevt och oregerligt kuddfodral har världen aldrig skådat (felen syns dock inte riktigt på bilden). Är sjukt missnöjd med fodralet men det får ändå hänga med till marknaden och fungera som utfyllnad på bordet.

Sygrejerna är undanplockade och imorgon ska jag gegga på med cernitleran. Eller inte; en bok jag väntat på har äntligen kommit, så det blir att dra till UB och sedan sträckläsa resten av dagen... Har man väl blivit biten så har man.

Godkväll!
/M

2 kommentarer:

  1. man får ju alltid prylar som inte riktigt blir som man tänkt sig. dom kan man sälja som andra sortering. typ ha en liten låda där allt kostar 50kr eller nåt. så kan man påpeka vad som är fel så får ev. köpare avgöra själv om dom vill ha det eller inte. för ofta är köparna inte lika kritiska som en själv när d kommer till snea sömmar och sånt.

    SvaraRadera
  2. men åh vilken bra idé!! Tack för tipset! :) Skitbra ju. Då behöver man inte heller ha råångest över grejor som inte vart så jättebra, de kanske ändå går sälja om de ligger i en fyndlåda.

    /Maria

    SvaraRadera