torsdag 27 augusti 2009

Samarbete med Djurskyddet

Med jämna mellanrum kommer en del av intäkterna från min försäljning att gå till Djurskyddet i Umeå. De är vardagshjältar som bland annat gör sitt bästa för att rädda djur som blivit dumpade av sina ägare. Har du möjlighet att ta hand om en övergiven katt, antingen genom att ställa upp som fodervärd eller genom att ge katten ett permanent hem hos dig, hör av dig till Djurskyddet! De är i ständigt behov av ekonomiskt stöd så skänk gärna en slant till dem om du har möjlighet.

Under designmarknaden hade jag två vaxduksväskor till försäljning, och 50 kronor per såld väska gick till Djurskyddet i Umeå. Ena väskan köpte min mamma, och den andra finns till salu i butiken. Är du sugen på en härlig shoppingväska samtidigt som du vill stödja en bra förening så är det här erbjudandet något för dig!

/Lillasyster Maria



Fina fisken! Tyget som vaxduksväskorna är sydda av.

söndag 23 augusti 2009

Marknadsbilder

På vårt fint uppdukade bord hade vi väskor,

fotoalbum,
börsar

och finfina knappar.

lördag 22 augusti 2009

Designmarknaden


















I dag satt vi på Designmarknaden på Hamnmagasinet. Det var kul men lite trist att vi fick så lite sålt. Tant-temat föll i god jord och många verkade gilla vårt upplägg. Mot slutet storhandlade vår morsa grejer av oss, och det är jättekul att ha fått en till levande reklampelare (vi har för närvarande en i Göteborg och en i Luleå så det känns bra att börja sprida ryktet i Skellefteåtrakten också).

Tack till peppen-Maria som fotade oss!

fredag 21 augusti 2009

Varmt välkomna till Systrarna Stenlunds blogg! Här kommer ni att få ta del av pyssel, syprojekt, inspirationsbilder och tips om andras fantastiska bloggar. Vi - storasyster Hanna och jag - ligger i startgropen men har blivit sinkade av jobb, frenetiskt pysslande inför Designmarknaden samt allmän trötthet. Håll utkik för vi kommer att uppdatera mer så småningom.

I morgon kommer vi alltså att vara med på den coola designmarknaden som anordnas av Hamnmagasinet. Sjukt kul och spännande! Jag arbetar alltid med teman, så även när det gäller pyntandet av bordet vi kommer att stå vid i morgon. Utan att avslöja för mycket kan jag säga att temat är TANT.

Våra framtida alster kommer att finnas till salu i vår butik, systrarna Stenlunds butik, så klicka er in där med jämna mellanrum för att se vad som finns att köpa.

Just nu är jag ovän med blogspot, men det går förhoppningsvis över snart. Hör gärna av er om ni har några specialkunskaper, för just nu är det inte mycket som går min väg.

Allt gott!
/Lillasyster Maria